2014. szeptember 26., péntek

7. fejezet - Hírek

Bajban a Kontakt?

Lassacskán úgy tűnik, hogy az együttes frontembere, Leon Fischer (27) botrányhőssé nőtte ki magát. Azt már megszoktuk, hogy gyakran van ittas állapotban, azt viszont még nem, hogy a rendőrséget látogatja.
Tegnap éjjel ugyanis az egyik legfelkapottabb szórakozóhelyről rendőrök vitték el Leont. 
Azt nem tudjuk, hogy pontosan miért is, de az tény, hogy a késő éjjeli órákban csatlakozott hozzá az együttes másik tagja, Heidi Schmidt (25) is. Legalábbis mi úgy gyanítjuk, hogy Leon miatt vitték be az énekesnőt is.
Ezután újabb látogató érkezett: nevezetesen Heidi bátyja, a híres építész, Timo Schmidt (35). Az építész ügyvédje társaságában ment be az épületbe, pár órával később pedig – a reggeli órákban – már a húgával együtt távoztak onnan.
Egyik munkatársunk végig ott volt a rendőrség előtt, így amikor meglátta kijönni Heidit, megpróbált készíteni vele egy rövid interjút, hogy mégis mi történt, de az énekesnő nem volt hajlandó nyilatkozni.
Délután pedig Leon is elhagyhatta a rendőrséget. Munkatársunk őt is megpróbálta kifaggatni, de vele sem járt sikerrel.
Ezek után felkerestük a Kontakt másik két tagját is (Jan Biedermann, Markus Richter – szerk. megj.), de egyikük sem volt hajlandó nyilatkozni.
Azt nem tudjuk, hogy az együttes meddig nem hajlandó reagálni a történtekre, de sok időt nem kell várnunk, hiszen az ilyen dolgok előbb vagy utóbb úgyis kiderülnek…

www.ok-magazin.de/2014/03-bajban-a-kontakt


Mi folyik a Kontakt körül?

Kezdetben minden rendben volt a Kontakttal: befutottak, sikeresek lettek, a népszerűségük folyamatosan növekedett.
Talán ez a hirtelen jött népszerűség ártott meg a csapatnak, különösen pedig a két alapító tagnak, Leon Fischernek (27) és Heidi Schmidtnek (25).
Az előbb említett két személy ugyanis tegnap tett egy látogatást a rendőrségen – és koránt sem önszántukból.
Az egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mi miatt vitték be őket, de azért lenne néhány tippünk…
A banda az utóbbi időben ugyanis egyre sűrűbben iktatott be egy-egy bulizást, természetesen töménytelen mennyiségű alkohol kíséretében. Sőt, néhány szemtanú szerint ezeken a bulikon drogok is előfordultak… 
A sok buli ellenére a másik két tag, Jan Biedermann (27) és Markus Richter (26) kevésbé zűrös életű, mint a többiek, de azért őket sem kell félteni. 
A titokzatos rendőrségi ügy kapcsán megkérdeztük a banda tagjait, de egyikük sem akart válaszolni.

www.faz.net/aktuell/gesellschaft/menschen/2014/03-mi-folyik-a-kontakt-korul-12967135.html



Házasság a láthatáron?

A minap egy ékszerüzletben látták a Kontakt gitárosát, Markus Richtert (26), amint a különféle gyűrűk között válogatott, így könnyen előfordulhat, hogy hamarosan megkéri a barátnője (Jana Neuwirth – szerk. megj.) kezét.
A Kontakt tagjai féltőn óvják a magánéletüket és csak néha tesznek egy-egy kósza megjegyzést a családjukról.
Markus magánéletéről is csak annyit tudunk, hogy már 3 éve alkotnak egy párt a nála egy évvel fiatalabb lánnyal.
Megkérdeztük a gitárost a hír valódiságával kapcsolatban. Markus nem túl jó kedvvel, de azért nyilatkozott nekünk.
„Nem hiszem, hogy bárkire is tartozna az, hogy én miért is voltam bent abban a boltban. Lehet, hogy a barátnőmnek akartam valamit venni, de az is lehet, hogy valaki másnak. Szerintem ez az én magánügyem, így ez egyedül csak rám tartozik.”
Azért reméljük, hogy előbb vagy utóbb sor kerül a lánykérésre. 
Mi természetesen szurkolunk a fiataloknak!

www.stern.de/kultur/stars/2014/03-hazassag-a-lathataron


A Kontakt lemondta a dortmundi koncertjét

A Kontakt lemondta a soron következő, 2014. március 29.-ére meghirdetett koncertjét, amely Dortmundban, a Westfalenhalle-ban került volna megrendezésre.
Ezzel az esettel nyilván összefügg az is, hogy az együttes két tagja, Leon Fischer (27) és Heidi Schmidt (25) – igaz, hogy rövid ideig – a rendőrség vendégszeretetét élvezte.
Az egyelőre még mindig tisztázatlan, hogy egészen pontosan mi miatt is vitték be őket, mert sem a banda tagjai, sem a banda menedzsere, illetve kiadója nem hajlandó mondani semmit sem ezzel kapcsolatban, ezért feltehetően komoly dologról lehet szó.
A lefújt koncerttel kapcsolatban a Kontakt Facebook oldalán osztott meg egy rövid bejegyzést.
„Sziasztok! Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy most a dortmundi koncertünk elmarad. Később viszont megtartjuk, sőt, kárpótlásként plusz meglepetésre is számíthattok.”
Ám a banda itt sem indokolta meg konkrétan, hogy miért is döntöttek így, ezért továbbra is tele vagyunk kérdésekkel.
A Kontakt egyre rejtélyesebb lesz, de ez nem biztos, hogy jót is tesz a karrierjüknek.

www.welt.de/regionales/berlin/article130053087/2014/03-a-kontakt-lemondta-a-dortmundi-koncertjet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése