2017. szeptember 6., szerda

23. fejezet - Hírek

Exkluzív interjú a visszatérő Kontakt két tagjával!

Rég volt, hogy interjút adtak nekem, de most ismét eleget tettek a felkérésemnek, azzal a kikötéssel, hogy magánéleti dolgokról nem fogom őket kérdezni. Most, ennyi év után újra találkoztam a Kontakt két, azóta sok mindenen keresztülment tagjával, Heidi Schmidttel (25) és Leon Fischerrel (27).

Gala: Nem hittem, hogy valaha még beszélhetek veletek így, mint a Kontakt meghatározó tagjaikkal.
Heidi: Szerintem mi sem.
Leon: De azért bíztunk benne.

Gala: Rengeteg pletyka keringett arról, hogy pontosan mi történt veletek, de egyik hírt sem erősítettétek meg. Miért?
Leon: Úgy gondoltuk, hogy ez a mi dolgunk.
Heidi: A rajongóinkat értesítettük az elmaradt koncertekről és kárpótoltuk is őket… és jelenleg most is folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél nagyobbat szóljon a visszatérésünk.

Gala: Tehát visszatértek.
Leon: Ebben mi a kérdés?

Gala: Sokan úgy hitték, hogy Heidi felbukkanása a csapat tényleges végét jelzi.
Heidi: Nyilván mindenfélét gondolhattak rólam, amikor annyi szünet után hirtelen lefotóztak egy F-1-es futamon. Rengeteg dolgon mentünk át és tény, hogy voltak köztünk nézeteltérések, de ilyen szerintem minden banda életében előfordul, különösen akkor, ha az a banda huzamosabb ideig dolgozik és létezik együtt.

Gala: Heidi, megfordult a fejedben, hogy abbahagyod?
Heidi: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. De most, hogy visszatértem és velem együtt a csapat is vissza fog, nem bánom, hogy nem adtam fel végleg a zenélést. Imádom, mindig is ez volt az életem és a rajongóinknak sem szeretnék több csalódást okozni.

Gala: Folytattátok volna Heidi nélkül?
Leon: Nem tudom. Nehéz kérdés, de szerencsére egy pillanatra se kellett még ilyen kérdésen elgondolkoznunk. (Heidire pillant) És remélem, hogy a későbbiekben sem kell.
Heidi: Ebben biztos lehetsz.

Gala: Elfogjátok valaha is árulni azt, hogy mi volt a hirtelen szünet és a médiacsend oka?
Leon: Nem. Minek? H itt van, ezerrel dolgozunk és csak előrefelé tekintünk.

Gala: Ebben az „előrefelé tekintésben” benne van egy közeljövőbeli koncert is?
Leon: Ami azt illeti… nem csak egy. Jelenleg egy koncertturnéra próbálunk ezerrel, ami a következő héten indul majd, több állomással. A hivatalos oldalunkra már rég kitettük az ezzel kapcsolatos infókat.
Heidi: Így van. És a turné mellett készülünk egyéb meglepetésekkel is azoknak, akik eljönnek és megnéznek minket.

Gala: És ha jól tudom, idén évfordulótok is volt megint…
Leon: Igen, idén 7 éve annak, hogy jelen vagyunk a német zeneiparban és 10 éve zenélünk együtt. 
Heidi: Jó sok. (elmosolyodik)
Leon: Szerencsére. Ezzel kapcsolatban is készülünk egy nagyobb dobásra, de erről egyelőre nem szeretnék beszélni. Legyen elég annyi, hogy bőven kárpótolunk mindenkit a kisebb szünetünk miatt…

www.gala.de/2014/06/exkluziv_interju_a_visszatero_kontakt_ket_tagjaval


Máris zátonyra futott a híres pilóta kapcsolata?

Mint ahogyan azt már mind tudjuk, a finn pilóta, Kimi Räikkönen és Heidi Schmidt együtt jelent meg a barcelonai nagydíjon, majd kisvártatva ki is adtak egy nyilatkozatot, melyben megerősítették a kapcsolatukat. A monacoi nagydíjra a finn már egyedül érkezett, de ezt betudhatjuk annak, hogy a Kontakt énekesnője a csapatával együtt teljes gőzzel dolgozik a soron következő koncertjükre.
Ám a mostani, montréali futamon a korábbi kicsapongásairól híres Räikkönen ismét egy hölgy társaságában töltötte – aki nem a jelenlegi párja, Schmidt.
A hölgyről jelenleg nincs sok információnk, de az tény, hogy meglehetősen dekoratív és otthonosan mozog a pilóta home-jában… és talán máshol is.
Kíváncsian várjuk a folytatást!

www.kicker.de/2014/06/f_1_news_raikkonen_schmidt_15497_kapcsolat


Räikkönen és a titokzatos barna hölgy

Az idei montréali futam is bővelkedett fordulatokban, így egyáltalán nem unatkozhattunk. Chilton Bianchival ütközött, így hamar kiszálltak a versenyből, Kvyat, Grosjean és Gutiérrez technikai hiba miatt volt kénytelen feladni a futamot, míg Pérez Massával akadt össze, aki így elveszítette a szinte végig tartott harmadik helyét.
Végül az ausztrál Daniel Ricciardo Rosbergtől szerezte meg az első helyet a futam során, melyet aztán végig meg is tartott magának, így ő végzett a dobogó legfelső fokán. A második Rosbert, míg a harmadik Vettel lett.
Érdekesség, hogy a finn Kimi Räikkönen csak a tizedik helyen végzett. Ebben talál közrejátszott az is, hogy a hétvégén szinte végig egy barna szépséggel volt, aki határozottan nem a barátnője, a német énekesnő, Heidi Schmidt.
Ha valaki is azt hitte, hogy a finn végre megállapodik és felhagy a csapodár életstílusával, akkor csalódnia kell. A kérdés már csak az, hogy mit szól mindehhez az énekesnő?

www.express.de/2014/06/raikkonen_montreal_ricciardo_holgy_14_7774

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése