2020. május 3., vasárnap

31. fejezet - Hírek

MTV Video Music Awards győztese: Kontakt!

Az idei évben, akárcsak az előzőekben is az MTV ismét meghirdette kis házi versenyét a hazai énekesek, énekesnők és együttesek körében. A sok tehetség közül ezúttal toronymagasan a Kontakt került ki győztesen. A győztes dal pedig így a Nur das zählt lett.
Az együttesnek nem ez az első, ilyen jellegű elismerése, ugyanis a 2012-es évben már bezsebelték ezt a díjat az Ewig zusammen című slágerükkel. 

www.bravo.de/2014/09/mtv_video_music_awards_gyoztes_kontakt



Sztárom a párom

Emberek, társak találnak egymásra és vannak, akiknek sajnos különválnak útjaik… Mondhatjuk, hogy ez az élet egyik rendje. Viszont… mi van azokkal, akik először összejönnek, majd szétmennek, de újra felmelegítik azt a bizonyos töltött káposztát?
Ez történt az egykori álompárral is: Heidi Schmidt (25) és Leon Fischer (27) újra együtt! Ennek apropóján pedig sikerült elkapnom öt kérdés erejéig a Kontakt két tagját, hogy megtudjuk: hogy is van ez most? Veled vagy nélküled?

Gala: Nem hittem volna, hogy valaha újra tudok kettőtökkel egyszerre, ráadásul éppen ilyen körülmények között beszélgetni. Elég sok idő telt el, mióta utoljára adtátok nekünk az utolsó közös interjútokat és akkor is egy párt alkottatok, noha akkoriban ezt még nem erősítettétek meg a nyilvánosság előtt. Az a bizonyos interjú során sejtettétek, hogy ilyen utat jár majd be a kapcsolatotok?
Heidi: Őszintén szólva nem. Nyilván akkoriban úgy gondoltam, hogy együtt leszünk évekkel később is. Sokat tanultunk magunkról, egymásról, ami segített minket ezen az úton.
Leon: Elég hosszú volt ez az út. Lehetett volna egyszerűbb is, könnyebb is, de a lényeg, hogy eljutottunk a célig és most újra faggathatsz minket.

Gala: Örömmel látom, hogy most minden rendben van veletek. A szünet, ami köztetek és ezáltal a zenekar életében is volt, miben változtatta meg a munkásságotokat?
Heidi: Az alapokat tekintve maradt minden a régi, a hangzás, a stílus ugyanaz, viszont a dalok témája kissé talán megváltozott… több témát is érintünk, nem csak kimondottan az érzelmességre megyünk rá.
Leon: Úgy gondolom, ez a szünet a bandának mindenképpen kellett, leginkább a megújulás miatt. A rajongóink szerencsére továbbra is kitartanak mellettünk és talán a legfontosabb – mi pedig igyekszünk meghálálni a törődést az újításainkkal.

Gala: Régen nagyon védtétek a magánéleteteket. Most lehet tudni, hogy mióta is vagytok együtt újra?
Heidi: A zenénk változott, mi viszont nem… éppen ezért nem szeretném ezt megosztani senkivel. Ez, ahogyan te is mondtad, magánügy. Régen is és most is jobban szeretném azt, ha a zenénk, a munkásságunk miatt foglalkoznának velünk, nem pedig azért, hogy ki kivel van együtt.
Leon: Noha nincs titkolnivalónk és én igazából szétkürtölném, de mégse teszem. A nyilvánosság sokakat kikezd, nemcsak a kapcsolatokat. H pedig túl fontos nekem ahhoz, hogy ezt még egyszer kockára tegyem öt perc hírnévért.

Gala: Azért nem csak öt perc az a hírnév… de rendben. Akkor gondolom arra sincs esély, hogy megtudjuk, régen mennyi ideig voltatok együtt?
Heidi: Olyan rég volt, hogy talán igaz sem volt.
Leon: Na... Azért igaz volt. És nagyon jó. 

Gala: Végezetül jöjjön a rovat szokásos utolsó kérdése: szerintetek felmelegítve csak a töltött káposzta jó?
Heidi: Szerintem mindennek oka van. Annak is, hogy anno egymásra találtunk és nemcsak a zene terén… és annak is, hogy most együtt vagyunk. 
Leon: Akár hiszed, akár nem, hiszek a sorsszerűségben és hiszem, hogy okkal történnek velünk dolgok. Igaz, hogy igyekszem saját magam irányítani az életem, de a sorssal nem cseszekedhetünk: jön, aminek jönnie kell.

www.gala.de/2014/09/sztarom_a_parom_kontakt


Hamilton a szingapúri futam győztese

A brit Lewis Hamilton (29) rajt-cél győzelmet aratott az idén megrendezésre került szingapúri F-1-es futamon, így ő került a dobogó legfelső fokára. Győzelmével továbbra is ő vezeti a 2014-es világbajnokságot 241 ponttal.
Második helyezett a német Sebastian Vettel (27), a harmadik pedig az ausztrál Daniel Ricciardo (25) lett. Pontszerző helyen végeztek még: Alonso, Massa, Vergne, Pérez, Räikkönen, Hülkenberg és Magnussen.

www.kicker.de/2014/09/szingapur_hamilton_gyoztes


A hét pasija: Kimi Räikkönen!

Ha hétfő, akkor Joy, ha pedig Joy, akkor a hét pasija rovat is megújul. Ezúttal a Fomula 1-es pilóta, Kimi Räikkönen került sorra. Íme az elmúlt időszak történései a finn életében:
Munka (5/1 pont): A 2014-es F-1-es idény sajnos eddig nem az ő idénye. Eddigi legjobb helyezése a Belga Nagydíjon elért 4. hely. Azért reméljük, hogy a még visszalévő futamokon tud maradandót alkotni a Jégember becenévre hallgató pilóta.
Magánélet (5/4 pont): Karrierjénél jelenleg sokkal eseménydúsabb a magánélete. Ez év májusában robbant a hír, hogy Kimi együtt van a német Kontakt együttes énekesnőjével, Heidi Schmidttel. Románcuk azonban tiszavirág életűnek mondható, mert ezután alig 2 hónappal a pilóta már új hölgy társaságában mutatkozott a futamokon, aki nem más, mint Minttu Virtanen légiutas-kísérő. A hazai románc (Minttu is finn származású) egyelőre tartósabbnak tűnik, mint az egykori német-finn párosítás. Mi minden esetre drukkolunk Kiminek, hogy legalább a magánélete sínre kerüljön, ha már a karrierjében jelenleg nem történik fejlődés.

www.joy.de/2014/09/het_pasija_kimi_raikkonen_25874008

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése