2017. május 20., szombat

19. fejezet - Hírek

Friss! Az F1-es pilótának új barátnője van!

A finn pilóta, Kimi Räikkönen együtt távozott egy szőke hölggyel a spanyol nagydíj után, akiről kiderült, hogy nem más, mint a német Kontakt együttes elveszettnek hitt énekesnője, Heidi Schmidt.
Az énekesnőt sokan hiányolják az együttesből, különösen a rajongók, akik nem örülnek túlzottan annak, hogy a Kontakt sorra lemondta a fellépéseit. Eddig csupán annyit lehetett róla tudni, hogy nyaral, de ezek szerint beiktatta programjába a barcelonai futamot is, feltehetően a pilóta kedvéért, hiszen nyilvánvaló volt, hogy több van köztük puszta barátságnál... Hát, mi kíváncsian várjuk a folytatást!

www.kicker.de/2014/05/formel_1/kimi_raikkonen_barcelonai_nagydíj_magan


Újabb álompár született?

Egy újabb pár, akikről talán sosem hittük volna, hogy egymásra találnak.
Történt ugyanis, hogy a Forma-1-es barcelonai nagydíjon váratlanul felbukkant Heidi Schmidt (25) énekesnő a Scuderia Ferrari istállójában – és ezek szerint Kimi Räikkönen (35) életében is.
A páros a futam után sietve hagyta el a helyszínt, nem válaszoltak a riporterek kérdéseire sem, de a kéz a kézben való távozás, illetve a finn gesztusai arra engednek következtetni, hogy nem csak sima barátságról van szó.
Az énekesnőről mostanában nem lehetett sokat hallani, csupán annyit, hogy nézeteltérés támadt közte és a Kontakt többi tagja között, ezért most egyelőre szüneteltetik a koncerteket és turnékat. Egyes források szerint komoly betegség döntötte le a lábáról, ezért nem szerepel a nyilvánosság előtt, de a fenti képek tanulsága szerint kutya baja – vagy talán Kimi-kórban szenved, de ilyen szenvedést mi is szívesen bevállalnánk a helyében.
Sok boldogságot az álompárnak!

www.bravo.de/2014/05/kontakt_schmidt_raikkonen_ujabb_alompar_szuletett


Csak nálunk, amiről mindenki beszél!
Az első hivatalos Räikkönnen-Schmidt sajtóközlemény!

Sokan találgattuk, hogy vajon mi lehet Heidi Schmidt énekesnő és Kimi Räikkönen Forma-1-es pilóta között. Legutóbb és egyben az első alkalommal a barcelonai nagydíjon kaptuk őket lencsevégre és a hír szinte azonnal felrobbantotta a médiát.
Természetesen azonnal megkerestük őket a fenti hírrel kapcsolatban, mire Mr. Räikkönen sajtósa az alábbi közleményt küldte el részünkre:
„A megjelent képeken valóban ügyfelem, Kimi Räikkönen és Heidi Schmidt látható. Az érintettek egy párt alkotnak, de ennél többet ügyfelem nem szeretne elmondani, mert még egészen friss a kapcsolatuk és jelenleg egyébként is karrierjük egyengetésével vannak elfoglalva. Természetesen, ha bármi olyan nemű változás áll be a kapcsolatban és ügyfelemmel úgy gondoljuk, akkor további tájékoztatást küldünk majd Önöknek, illetve adunk ki. Addig is kérjük szíves türelmüket. Köszönjük.”
A közlemény napvilágra kerülése után felkerestük az érintetteket, de a továbbiakban nem kívánnak nyilatkozni. Mi azért kíváncsiak lennénk arra, hogy hogyan is találkoztak, hogy mióta vannak együtt, de ezeket a dolgokat egyelőre homály fedi. Reméljük, hogy hamarosan többet is megtudhatunk az új kedvenc párosunkról!

www.stars.de/2014/05/raikonnen_schmidt_kozlemeny_12497


A Kontakt feltámad?

Amióta megjelentek a legfrissebb képek Heidi Schmidtről Kimi Räikkönen társaságában, a kettejüket érintő dolgokon kívül mindenki arra kíváncsi, hogy az énekesnő visszatér-e az együtteséhez?
Köztudott, hogy nézeteltérés volt a tagok között, aminek köszönhetően az énekesnő eltűnt a német zeneipar térképéről és senki sem tudta, hogy mi van vele. Egyesek szerint beteg volt, más hírforrások azt a tényt erősítették meg, hogy nyaral, de lehet, hogy valami más van az eltűnése mögött. Kollégánk természetesen járt a rendőrségen, ahol utoljára láthattuk Heidit és a Kontakt frontemberét, Leon Fischert, de a hivatalos szervek elzárkóztak bárminemű nyilatkozatadás elől és amúgy is úgy tűnik, hogy az a titokzatos ügy lecsengőben van.
Sokkal inkább az érdekel mindenkit, hogy a Kontakt újra összeáll-e és a régi lesz?
A szerelmespárról megjelent barcelonai képek után megkerestük Leont, aki a következőket mondta az üggyel kapcsolatban:
„Örömmel látjuk, hogy H újra jól van. Egyelőre nem tudok konkrétat mondani a bandával és a továbbiakkal kapcsolatban, először nekünk kell leülnünk megbeszélni a továbbiakat, de optimisták vagyunk. Minden együttes életében vannak hullámhegyek- és völgyek, de nem hagyjuk, hogy ez a kis szünet tönkretegye több év munkáját. Tartozunk a rajongóinknak.”
Bízunk abban, hogy a végén minden a helyére kerül és újra hallhatjuk még színpadon a Kontaktot.

www.gala.de/2014/05/a_kontakt_feltamad_schmidt_raikkonen_fischer_062

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése